Läppförstoring

En viktig del av vårt utseende är läpparna och de flesta vill ha vackert formade läppar med lagom fyllighet och plut. Det finns flera olika varianter fillers framtagna för läppförstoring, men vi har valt att bara använda de bästa och säkraste produkterna på marknaden. Vid en konsultation gör vi en bedömning av vilken behandling och vilken fillers som passar bäst för just Dig.

Läppförstoring med fillers är ett både enkelt och säkert sätt att få en mer sensuell mun med fina proportioner som samtidigt ser naturlig ut. Kvinnor i alla åldrar kan förbättra sitt utseende genom att på ett naturligt sätt göra en läppförstoring  som lyfter fram läpparna. Ibland förlorar läpparna volym med åren och blir platta och lite skrynkliga, då kan en diskret fillerbehandling  återge läpparna sin släta glänsande yta.

Naturlig elegans…

En läppförstoring är ett sätt att återfå sina drag eller förbättra något man vill ändra på, t.ex. smala läppar som kan ge ett surt intryck. Med fillers kan vi inte bara göra läpparna lite större utan även mer kurviga (kanske hjärtformade) eller mer jämna, öka eller minska amorbågen och mycket mer. Förutom att se fylligare ut känns läpparna efter behandlingen dessutom både mjukare och fuktigare. Vanliga reaktioner efter en läppförstoring är svullnad och blåmärken, dessa försvinner efter ett par dagar upp till en vecka.

En Läppförstoring håller ca 6-12 månader, men efter första behandlingstillfället rekommenderas en påfyllning efter ungefär 4 månader för att uppnå ett bättre och långvarigt resultat.

Att tänka på inför din läppförstoring:

  • Ej ha en infektion, feber, sjukdomskänsla i kroppen.
  • Ej heller kvissla eller finne på injektionsområdet.
  • Ej ha någon Herpes infektion som pågår i kroppen eller injektionsområdet.
  • Ej vara gravid eller amma.
  • Om man äter läkemedel eller vitaminer t.ex. Blodförtunnande, Treo, Ipren, Ibumetin, Omega3 eller liknande kan man lättare få blåmärken i injektionsområdet.

Du kan äta och dricka som vanligt direkt efter behandlingen, även tvätta dig som vanligt samma kväll.

Under 12 timmar efter behandlingen ska du undvika att använda makeup och att massera det behandlade området, även alkohol bör undvikas.

Det är rekommenderat att undvika ansträngande aktiviteter där du svettas mycket 2-3 dygn efter behandlingen.

Upp till 2 veckor efter behandlingen bör du undvika extrem exponering i solen, UV-ljus (solarium), minusgrader och bastubad.

Före behandling

Efter behandling

Key Hole Lips är en ny metod som används vid läppförstoring och som Norges s.k. läppdrottning Julie Horne utvecklat. Det är en metod som ger ett elegant, naturligt och sensuellt lyft av läppen utan att den ser ”ankig” ut. Nedan ser ni läppar utförda av Julie med Key Hole Lips-metoden.

Före behandling

Efter behandling

Behandlingen utförs av Leg Sjuksköterska Susanne Hellsten. Behandlingarna anpassas till dina behov, tar bara några minuter och resultaten syns omedelbart.