Hudföryngring

När vi åldras försämras huden gradvis. Hyaluronsyran som finns naturligt i din kropp/hud och som bibehåller fukten i huden minskar med tiden och när detta händer förlorar huden sin ungdomliga spänst, linjer börjar visa sig. Även genom att utsätta huden för sol och andra miljöfaktorer kan ge resultatet försämrad elasticitet, en mer ojämn och torrare hud.

Många fuktkrämer innehåller hyaluronsyra, men för att återställa hudens nivå av hyaluronsyra på djupet krävs injektionsbehandling med fillers vilken innehåller hyaluronsyra.

Restylane Vital är den senaste produkten för fukttillförsel och hudföryngring. Den tillför fukt på djupet och återställer fuktbalansen inifrån. Huden blir slätare, mer elastisk och ser friskare ut med en ny naturlig lyster.

Vetenskapliga studier har visat att Restylane Vital minskar hudens synliga ålderstecken och kan användas för att förbättra huden i ansiktet, på halsen, i dekolletaget och ovansidan av händerna. Även acne-ärr och solskadad hud kan behandlas och förbättras.

SKINBOOSTERS

Restylane Skinboosters är ett unikt behandlingsprogram som består av tre behandlingar med 3 till 5 veckors mellanrum.

Restylane Vital injiceras i mikro-doser under huden där den drar åt sig vatten och ger långvarig djup återfuktning med Hyaluronsyra, vilket förbättrar hudens fasthet, elasticitet och lyster. Efter en sådan 3-stegsbehandling är rekommendationen att man underhåller med en behandling var 6:e månad eller efter behov. Resultaten börjar visa sig redan efter den första behandlingen, men det är främst efter en 3-stegs behandling som man i studierna sett en signifikant förbättring av hudens elasticitet och struktur.

Före behandling

Efter behandling

Behandlingen utförs av Leg Sjuksköterska Susanne Hellsten. Behandlingarna anpassas till dina behov, tar bara några minuter och resultaten syns omedelbart.