Juvederm i Kalmar

Juvéderm som tillverkas av Allergan, ett globalt hälso- och sjukvårdsföretag, har funnits på den europeiska marknaden sedan år 2000 med över 16 miljoner behandlingar över hela världen. Juvederm är en serie av hyaluronsyrafillers som kan användas för att motverka och minska ålderstecken på ett skonsamt sätt men även för att framhäva och förstärka den naturliga skönheten. Juvedermserien innehåller produkter för ansiktets alla områden där varje produkt är en slät gel avsedd för ett specifikt ändamål.

Juvedermgelen injiceras under huden med en ultratunn nål som fyller ut linjer, rynkor och ger diskret extra volym. Hyaluronsyran i Juvedermgelen bevarar hudens fuktighet. Beroende på vilken behandling och produkt du väljer kan ditt resultat vara 6-18 månader. Juvederm innehåller också lokalbedövningsmededlet Lidokain, som gör behandlingen mer skonsam.

Juvedermbehandlingen tar bara några minuter och man ser resultatet omedelbart. Eftersom behandlingen med Juvederm är snabb och inte består av några kirurgiska ingrepp kan du utan besvär återgå till ditt normala liv direkt efter behandling.

Behandlingen är lite smärtsam, men man kan få lokalbedövning innan i form av Emlasalva (alla Juvedermprodukter innehåller även bedövning som bedövar under behandlingens gång). Efter behandlingen kan man se måttlig rodnad och svullnad, och i sällsynta fall små blåmärken som kan behövas sminkas över de första dagarna.

Ett annat välkänt fillermärke är TEOSYAL från Theoxane.
Teosyal är en filler baserad på icke-animalisk och biologiskt nedbrytbar hyaluronsyra. Tillverkningsteknologin bakom RHA är patenterad av tillverkaren Teoxane och säkerställer att produkterna är både säkra och effektiva. Det finns flera produkter i serien som alla är utformade enligt RHA-tekonologin, vi har valt att använda Redensity II som är speciellt framtagen för behandling av mörka ringar under ögonen

Kom in till oss i Kalmar så ger din behandlare råd om vilken produkt som är mest lämplig för det område som du vill behandla och utifrån dina personliga förutsättningar.